Oktatás, képzés, aktivitás Törökországban

2022 október 8

Október 5-én, 6-án és 7-én a törökországi Corum városába látogattak el a fogyatékkal élők digitális vállalkozása (DP4D) projekt második tanulási-tanítási képzési tevékenységére.

A programot  a Çorum Felnőttképzési Kulturális Egyesület szervezte, a tevékenységre Belgiumból, Romániából és Törökországból érkeztek résztvevők. 

Ebben a képzési programban műhelymunkák, képzések és intézménylátogatások zajlottak a tanulás és ismerkedés érdekében.

Ottlétünk alatt, meglátogattuk a fogyatékkal élők központját és a felnőttképzési központot. A felnőttoktatásban dolgozó munkatársak és a fogyatékkal élő felnőtt tanulók bemutatták a projekt részleteit. Többek között olyan témákat is megvitattunk, mint a fogyatékkal élők pénzügyi ismereteinek javítását célzó módszerek és a találkozón a résztvevők megosztották az ezzel kapcsolatos elképzeléseiket is.  A projekt által a fogyatékkal élők új életvezetési készségekre tesznek szert, és fejlesztik a különböző alapképességeiket is. 

Get in Touch

If you’re interested in our services or have any questions, please don’t hesitate to reach out to us. We’d be happy to discuss how we can help you or your organization achieve your goals.
Visit Us

Romania, Sfântu Gheorghe, str. Oltului, nr. 9 

Contact No