Programe de dezvoltare a competențelor pentru persoanele cu dizabilități

18 Februarie 2023

Programele pe care le organizăm au scopul creșterea competențelor digitale și antreprenoriale ale studenților cu dizabilități, explorarea potențialului antreprenorial al studenților cu dizabilități și dezvoltarea abilităților lor de autosuficiență.

Charming business lady in headphones talking with business partner on laptop

Prima activitate a proiectului a avut loc anul trecut în România. În cadrul atelierului, participanții au discutat metode de dezvoltare a competențelor digitale și de antreprenoriat social pentru adulții cu dizabilități. În plus, aceștia au vizitat centre, instituții și organizații pentru persoanele cu dizabilități și au aflat despre bunele metode în domeniul educației pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru dezvoltarea programelor, anul trecut au vizitat orașul Corum din Turcia, unde a avut loc cea de-a doua activitate de învățare-formare din cadrul proiectului.  Au fost implicați participanți din Belgia, România și Turcia, care au beneficiat de ateliere de lucru, cursuri de formare și vizite la instituții.

Pe cursul programului din Turcia, participanții au vizitat centre pentru persoanele cu dizabilități și pentru educația adulților și au discutat câteva subiecte interesante, cum ar fi modalitățile de îmbunătățire a competențelor financiare ale persoanelor cu dizabilități.

În urma acestui proiect, organizatorii speră că persoanele cu dizabilități vor dobândi noi abilități de viață și își vor îmbunătăți competențele de bază existente.

Contact

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre sau aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați. Ne-ar face plăcere să discutăm despre cum vă putem ajuta să atingeți obiectivele dvs. sau ale organizației dvs.
Vizitați-ne

Romania, Sfântu Gheorghe, str. Oltului, nr. 9 

Număr de telefon