Predare, formare, activitate în Turcia

8 octombrie 2022 

Pe 5, 6 și 7 octombrie,am vizitat orașul Corum, Turcia, pentru cea de-a doua activitate de formare în domeniul învățării și predării din cadrul proiectului Digital Disability Entrepreneurship (DP4D).

 

Programul a fost organizat de Asociația Culturală pentru Educația Adulților Çorum, cu participanți din Belgia, România și Turcia. Acest program de formare a cuprins workshop-uri, sesiuni de formare și vizite la instituții pentru a învăța și a se cunoaște reciproc. În timpul vizitei noastre, am fost la centrul pentru persoane cu dizabilități și la centrul de educație pentru adulți.

Personalul de la centrul de educație pentru adulți și elevii adulți cu dizabilități au prezentat detaliile proiectului. Printre alte teme, am discutat despre modalitățile de îmbunătățire a educației financiare pentru persoanele cu dizabilități, iar participanții și-au împărtășit ideile cu privire la modul în care se poate face acest lucru.  Proiectul va ajuta persoanele cu dizabilități să dobândească noi abilități de viață și să își dezvolte diverse competențe de bază.

Get in Touch

If you’re interested in our services or have any questions, please don’t hesitate to reach out to us. We’d be happy to discuss how we can help you or your organization achieve your goals.
Visit Us

Romania, Sfântu Gheorghe, str. Oltului, nr. 9 

Contact No